Фирма "Роялстрой АИГ" ООД е специалист в изграждането на иновативни, рационални и качествено изпълнени енергоефективни жилищни сгради.

За нас като строително-инвестиционна компания най-важно е удовлетворението на клиента. В същото време ние работим активно за това, като предлагаме иновативни решения, за които сме убедени, че ще спечелят доверието на клиента. Този подход за използване на иновации и най-съвременни технологии започва, разбира се, с проектирането и завършва с качественото изпълнение, минавайки през ежедневния стриктен контрол.

СТРОИТЕЛНО-ИНВЕСТИЦИОННА ФИРМА "РОЯЛСТРОЙ АИГ" ООД

Е СПЕЦИАЛИСТ В ЦЯЛОСТНОТО ИЗГРАЖДАНЕ НА ЖИЛИЩНИ, АДМИНИСТРАТИВНИ И ПРОМИШЛЕНИ СГРАДИ.

При нас ще намерите търсените от Вас най-висококачествени жилищни сгради, с най-добро разпределение и на чудесна цена. Построени посредством последните световни тенденции, позовавайки сe на дългогодишния ни опит и използвайки доказали се във времето високакачествени производители на строителни материали и техните продукти.

Нашите апартаменти са на световно ниво, защото качеството не търпи компромиси, при това на достъпни цени, защото съзнаваме, че ги предлагаме тук, в България. Стремим се да изградим култура на здравословен начин на живот, използвайки естествени материали и правейки сградите си максимално енергоефективни, избирайки тихи и спокойни места, обгърнати в зеленина, за да се наслаждавате на престоя си във Вашите апартаменти целогодишно.

По Ваше желание, можем да Ви дадем идеи, съобразени с Вашите лични предпочитания и по-нататъшните довършителни дейности. Нашата цел е да Ви помогнем да намерите желания от Вас дом и да останете доволни.

Екипът на РоялстроиАИГ държи на своите клиенти, затова подходът към всеки е индивидуален. В основата на нашата бизнес мисия поставяме за главна цел на фирмата високо ниво на компетентност и отговорност, високо качество на работа, предлагаща конкурентни продукти и услуги, съчетани с удовлетвореността на клиентите, защото за нас е важно да постигнем и установим дългосрочни отношения, базирани на взаимно доверие, професионализъм и лоялност, които са гаранция за успех и стабилно развитие.